UITVERKOCHT Laptopkar Safecart 24 - Black Edition

€ 1.199,00 € 990,91
  • Snelle levering
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Berekening van de werkelijke leverdatum ...
Of reken direct af met:
Live prijs: 1 stuk(s) voor €1.199,00€1.199,00 totaal

Laptopkar geschikt voor het opslaan en opladen van 24 laptops met een maximale dikte van 75 mm.

Dit is de Black Edition van de Safecart24 de gehele laptopkarkar komt in een zwarte kleur.

Elk bedrijf of organisatie gebruikt tegenwoordig wel laptops. Een veel voorkomend probleem hierbij is het goed opslaan en opladen van de laptops gedurende de tijd dat er niet gewerkt wordt met de laptops. Hier biedt deze laptoptrolley de uitkomst. Aan het begin van de de dag wordt de laptopkar naar de locatie gereden waar de volledig opgeladen laptops door de werknemers kunnen worden gepakt en gebruikt. Aan het einde van de werkdag zet iedereen zijn laptop weer in de trolley waarna deze in een afgesloten ruimte kan worden gestald zodat alle laptops gedurende de nacht worden opgeladen.

Voor het beschermen van de levensduur van de accu's maakt de laptopkar gebruik van timers zodat de laptops gefaseerd kunnen worden opgeladen.

 

laptopkar schappenStevige Schappen

De stevige horizontale schappen bieden ruimte voor laptopts met een maximale dikte van 75 mm. Per schap kunnen er 3 normaal formaat laptops worden geplaatst. De scheiding schappen zijn volledig gesloten waardoor de kans dat de laptops elkaar raken en eventueel beschadigen minimaal is.

 

 

 

laptopkar slot

Stevig slot

Stevig slot waar 2 sleutels worden bijgeleverd om de laptopkar af te sluiten voor onbevoegden. Voor de voor en achterkant worden 2 aparte setjes sleutels geleverd zodat u kunt bepalen tot welk deel van de laptopkar iemand toegang heeft.

 

 

 

stopcontact

Kabelmanagement

Als onze laptopkarren zijn voorzien van EU-stopcontacten die geschikt zijn voor gebruik in Nederland en België. Deze kar heeft in totaal 24 vrije stopcontacten voor delaptops.

 

 

 

 

gefaseerd opladen

Gefaseerd opladen

Middels de twee bijgeleverde timers is het mogelijk om de laptops gefaseerd op te laden. Het gefaseerd opladen is in de meeste gevallen nodig omdat anders 1 stroomgroep het vaak niet aankan. U kunt de timers zelf instellen zodat u zelf een schema kunt opstellen. Ook is het niet continu opladen van de laptops beter voor de accu levensduur.

 

 

laptopkar anti slip

Anti-slip bovenkant

De bovenkant van de laptopkar is gemaakt van een anti-slip foam. Ideaal voor het plaatsen van een laptop voor bijvoorbeeld het synchroniseren van de andere laptops. Ook tijdens het verplaatsen van de laptopkar zal de laptop dan op zijn plek blijven staan.

 

 

 

stevige wielenVerrijdbaar

Een laptopkar kan natuurlijk niet zonder wielen. Deze laptoptrolley is voorzien van vier stevige zwenk wielen voor het verrijden van de kar. Twee wielen hiervan zijn voorzien van een rem zodat de laptopkar eenmaal op locatie netjes op zijn plek blijft staan. De trolley heeft voldoende rijhoogte om ook hogere drempels zonder problemen te overbruggen.

 

 

 Product video

Specificaties
SKU LP-1024BK
EAN 5601570611143
Schrijf zelf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:UITVERKOCHT Laptopkar Safecart 24 - Black Edition
Stel een vraag
Bevestig
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen