Tabletkar Safecart 30

€ 1.199,00 € 990,91
 • Snelle levering
 • Veilig betalen
 • Telefonische klantenservice
 • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
 • 14 dagen bedenktermijn
Berekening van de werkelijke leverdatum ...
Per stuk(s)
Of reken direct af met:
Live prijs: 1 stuk(s) voor €1.199,00€1.199,00 totaal

Volumekorting

 • Koop 2 stuks voor € 1.149,00 € 949,59  per stuk(s)
 • Koop 5 stuks voor € 1.098,99 € 908,26  per stuk(s)
 • Koop 10 stuks voor € 1.049,00 € 866,94  per stuk(s)

Tabletkar geschikt voor het opslaan en opladen van 30 tablets of iPads met een maximale dikte van 27 mm inclusief hoes.

Gebruikt u binnen uw bedrijf of organisaties tablets dan heeft u waarschijnlijk al ontdekt dat het veilig en geordend opslaan hiervan een probleem is. Een tabletkar biedt hier de oplossing. Aan het begin van de de dag wordt de tabletkar naar de locatie gereden waar de volledig opgeladen tablets door de werknemers kunnen worden gepakt en gebruikt. Aan het einde van de werkdag zet iedereen zijn tablet of iPad weer in de trolley waarna deze in een afgesloten ruimte kan worden gestald zodat alle tablets gedurende de nacht worden opgeladen.

Voor het beschermen van de levensduur van de accu's maakt de tabletkar gebruik van timers zodat de iPad of tablets gefaseerd kunnen worden opgeladen.

Een andere unieke eigenschap is dat deze tabletkar gebruik maakt van een elektronisch slot met pasjes in plaats van sleutels.

 

tabletkar schappenStevige Schappen

De stevige plexiglas schappen bieden ruimte voor tablets met een maximale dikte van 27 mm. In veel gevallen kunt u de tablet of iPad inclusief hoes in deze tabletkar plaatsen. De scheiding schappen zijn volledig gesloten waardoor de kans dat de tablets elkaar raken en eventueel beschadigen minimaal is.

 elektronisch slot

Elektronisch Slot

Geen gedoe meer met sleutels die kwijtraken deze tabletkar is voorzien van een elektronisch slot. Bij elke tabletkar worden 2 pasjes meegeleverd. Besteld u meer tabletkarren dan ontvangt u een masterkey waar alle tabletkarren mee kunnen worden geopend, de andere pasjes zullen dan alleen op de toegewezen tabletkar werken.

 

 

 
kabelmanagement

Kabelmanagement

Met 30 tablets of iPads in een tabletkar wordt het al snel een zooitje met alle kabels. Middels een slim maar eenvoudig kabelmanagement blijven de laadkabels in de juiste schap liggen. U haakt het kabeltje in het juiste schap waarna deze altijd op zijn plek blijft.

 
 
 

gefaseerd opladen

Gefaseerd opladen

Middels de twee bijgeleverde timers is het mogelijk om de iPads of tablets gefaseerd op te laden. Het gefaseerd opladen is in de meeste gevallen nodig omdat anders 1 stroomgroep het vaak niet aankan. U kunt de timers zelf instellen zodat u zelf een schema kunt opstellen. Ook is het niet continu opladen van de tablets beter voor de accu levensduur.

 

 

tabletkar anti slip

Anti-slip bovenkant

De bovenkant van de tabletkar is gemaakt van een anti-slip foam. Ideaal voor het plaatsen van een laptop voor bijvoorbeeld het synchroniseren van de tablets of iPads. Ook tijdens het verplaatsen van de iPadkar zal de laptop dan op zijn plek blijven staan.

 

 

 

stevige wielenVerrijdbaar

Een tabletkar kan natuurlijk niet zonder wielen. Deze tabletkar is voorzien van vier stevige zwenk wielen voor het verrijden van de kar. Twee wielen hiervan zijn voorzien van een rem zodat de tabletkar eenmaal op locatie netjes op zijn plek blijft staan. De trolley heeft voldoende rijhoogte om ook hogere drempels zonder problemen te overbruggen.

Specificaties
SKU LP-1230A
EAN 5601570605012
Aantal laptop/tablet 30
Lades / Schappen Schappen
Schrijf zelf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tabletkar Safecart 30
Stel een vraag
Bevestig
 • 14 dagen bedenktermijn
 • Gratis verzending vanaf €10
 • Snelle levering
 • Veilig betalen