check Gratis bezorging vanaf 10,-

Wooden magneten - Whiteboard en glassboard magneet 25 mm - 5 stuks

Merk: Legamaster
Leverdatum berekenen...
Live prijs: voor totaal
set(s)
Of reken direct af met:
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
Details

Wil jij notities of foto's op je whiteboard of glassboard hangen, maar vind je de magneten in de kleuren van de regenboog niet mooi? Deze Wooden magneten geven een luxe uitstraling aan je werkplek én dragen bij aan een duurzame werkomgeving. De magneet van hout wordt verkocht per 5 stuks. Met de sterke kracht is dit prachtige accessoire zowel geschikt voor een whiteboard als een glassboard.

Magneet van duurzaam beuken hout

Deze supermagneten zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam! Het materiaal is afkomstig van de beuk 'fagus sylvatica'. Het hout is afkomstig van duurzame bosbouw. Dit betreft goed beheerde, FSC® - gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen (FSC C158462). Hierdoor is het product een milieuvriendelijke keuze.

Combineer deze sterke magneten met de andere houten whiteboard en/of glassboard accessoires uit onze collectie om een duurzame werkomgeving te creëren. 
Let op: Hout is een natuurlijk product, elk item is uniek in kleur en uiterlijk. Dit geeft jouw werkomgeving een natuurlijke uitstraling.

Wooden magneten voor een whiteboard of glassboard

Deze set van 5 magneetjes is te gebruiken in combinatie met onze magnetische whiteboards. De magneet is zelfs sterk genoeg voor gebruik op onze glasborden. Zo hang je eenvoudig jouw notities of foto's op. Het magneetje heeft een ronde vormgeving met een diameter van 25 mm.

Kenmerken magneetjes

  Magnetisch
  Rond
  Set van 5 stuks
  Gemaakt van beuken hout 'fagus sylvatica'
✓  FSC® gecertificeerd (FSC C158462)
  25 mm diameter
  Totale afmeting: 25 x 15,5 x 25 mm
  25 gram
  Merk: Legamaster

Meer informatie
SKU 7-181725
EAN 8713797095143
Kleur Naturel
Reviews
Hulp of advies nodig?
Neem contact met ons op