...
Kopers-bescherming
4.14/5.00
Laden...

Wooden magnetische papierhaken voor whiteboards - 2 stuks

30,95 25,58
Calculating actual delivery date...
  • Veilig betalen
  • Telefonische klantenservice
  • Op rekening bestellen (bedrijven/organisaties)
  • 14 dagen bedenktermijn
Per set(s)
Of reken direct af met:
Liever eerst een offerte? Voeg toe aan offerte aanvraag
Live prijs: 1 stuk(s) voor 30,9530,95 totaal

Heb je een whiteboard, maar wil je graag jouw notities bewaren op papier? Dan kun je nu gemakkelijk filpoverpapier bevestigen aan jouw whiteboard door middel van de magnetische papierhaken. Dit stijlvolle, houten ophangsysteem wordt geleverd per set van 2 losse haken. Zo kun je alle gangbare papierblokformaten ophangen. Het houten accessoire geeft een luxe uitstraling aan je werkplek én draagt bij aan een duurzame werkomgeving. 

Flipover haken whiteboard

De papierhaak heeft een moderne houten uitstraling. Deze is te gebruiken in combinatie met onze magnetische whiteboards en ons flipover papier. De papierhaken zijn gemakkelijk te bevestigen vanwege de magnetische werking. Het papier kan opgehangen worden door middel van de stalen haken. 

Met dit accessoire kun je jouw whiteboard gebruiken als notitiebord waarbij je je notities kunt blijven bewaren. Denk aan belangrijke aantekeningen die je gemaakt hebt tijdens een vergadering. Let op, het flipover papier is apart verkrijgbaar.

De haken zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook een mooie ronde vormgeving met een elegant uiterlijk, vanwege het gebruik van hout.

Wooden papierhaken van hout

Deze magnetische papierhouder niet alleen mooi en functioneel, maar ook duurzaam! Het materiaal is afkomstig van de beuk 'fagus sylvatica' afgewerkt met vernis. Het hout is afkomstig van duurzame bosbouw. Dit betreft goed beheerde, FSC® - gecertificeerde bossen en andere gecontroleerde bronnen (FSC C158462). Hierdoor is het product een milieuvriendelijke keuze. De haken zijn gemaakt van zwart staal.

Combineer deze papierhouders met de andere houten whiteboard kantooraccessoires uit onze collectie om een duurzame werkomgeving te creëren. 
Let op: Hout is een natuurlijk product, elk item is uniek in kleur en uiterlijk. Dit geeft jouw werkomgeving een natuurlijke uitstraling.

Kenmerken whiteboard papier haak

  Magnetisch op een whiteboard
  Duurzaam ontwerp
  Draagkracht van 400 gram
  Gemaakt van beuken hout 'fagus sylvatica' afgewerkt met vernis
✓  FSC® gecertificeerd (FSC C158462)
  17 x 7 cm
  240 gram
  Merk: Legamaster


Specificaties
SKU 7-122825
EAN 8713797099882
Kleur Naturel
  • 14 dagen bedenktermijn
  • Gratis verzending vanaf €10
  • Snelle levering
  • Veilig betalen